Notícies
Publicat el 28 de març de 2017
El proper 7 de maig Arenys de Munt celebrarà el multireferèndum sobre el model de poble

Processos participatiusLa presentació de la “Guia per dissenyar i executar processos participatius en l’àmbit municipal” publicada pel Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència ha coincidit amb els preparatius del govern municipal en relació a la consulta als arenyencs i arenyenques sobre el model de poble programada per al proper 7 de maig.

L'alcalde d Arenys de Munt, Joan Rabasseda, va assistir el 24 de març a l'acte de presentació de la guia, presidit pel conseller Raül Romeva, i en el que Quim Brugué, catedràtic en Ciència Política i autor de la guia, que es pot descarregar clicant aquí,  va pronunciar la conferència “Governs que no caminen sols. Incorporant la ciutadania en l’acció pública”.

Per altra banda, la regidora de Participació, Àngels Castillo, fa setmanes que treballa el disseny i el decret del multireferèndum amb Assessoria Jurídica Legalment.cat, la mateixa consultora que va assessorar l’ajuntament de Salt en la consulta promoguda per a què la ciutadania d’aquest municipi del Gironès decidís la instal·lació o no d’una gran superfície Ikea a la part sud de la ciutat.

La setmana del 3 d’abril, es reunirà la comissió organitzadora del multireferèndum, en la que estan representats tots els grups municipals i el Consell del Poble i, posteriorment, amb la signatura del corresponent Decret d'alcaldia, la consulta sobre el model de poble d’Arenys de Munt quedarà formalment convocada.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^