Notícies
Publicat el 28 de març de 2017
L´Institut Domènec Perramon celebra el seu reconeixement com a Escola verda

Escoles verdesAquest dilluns 27 de març l’Institut Domènec Perramon ha celebrat  la Festa de la Primavera i el seu reconeixement com a  Escola verda. La festa ha consistit amb una caminada per conèixer l’entorn, una plantada d’arbres a l’institut i l’acte commemoratiu Som Escola Verda, amb l’entrega del distintiu i actuacions de poesia, dansa i música dels alumnes.

El programa Escoles Verdes  és un programa que té com a objectiu promoure l’educació ambiental i el desenvolupament sostenible als centres escolars a dos nivells: el d’ambientalització de la gestió i el d’integrar en el programa curricular de l’escola, de forma transversal, el coneixement  i l’educació ambiental.

Per part de l’institut hi han participat els mestres, alumnes, pares i mares. Per part de l’ajuntament ha contat amb la presència del regidor de medi ambient, l’Àngel Castillo  i per part de la Societat Catalana d’Educació Ambiental, d’en Joan Manel Riera.

Amb la distinció com Escola Verda de l’IES Domenec  Perramon, sumada a l’Escola Verda del CEIP Sobirans i l’Escola Verda del CEIP Sant Martí, s’aconsegueix la distinció de tots els centres  de primària i secundària d’Arenys de Munt.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^