Notícies
Publicat el 28 de març de 2017
El Conseller de Salut, Toni Comín, i el diputat Lluís Llach signen el Llibre d'Honor de l'ajuntament d'Arenys de Munt

Comín i LlachEl 24 de març, el conseller de Salut, Toni Comín, i el diputat al Parlament de Catalunya, Lluís Llach, van visitar la casa consistorial i van signar el Llibre d’Honor. El conseller i el diputat van ser rebuts a l’ajuntament pel conjunt del consistori i per representants d’entitats arenyenques.

Les paraules que l’Honorable conseller ha deixat escrites en el Llibre d’Honor són: “Molt emocionat de compartir jornada aquí a Arenys de Munt amb el meu amic de l’ànima Lluís Llach, en un moment històric com aquest, en el lloc ‘on va començar tot’. En aquest nostre país petit, segur que tindrem sort i que els guerrers tindran bon viatge. I finalment arribarem a Ítaca”. Lluís Llach, per la seva banda, també va fer referència a la primera consulta per la independència celebrada el 2009 a Arenys de Munt i escrigué: “Em sento molt honorat de poder posar aquesta signatura en el llibre d’honor del poble on tot va començar”.

Lectura del llibre d'honor

Després de  l’acte de signatura, el conseller de Salut va mantenir una breu reunió del treball amb el govern municipal, en la que van tractar qüestions relacionades amb les inversions previstes a l’hospital de Mataró. Des del govern municipal es va obsequiar al conseller amb el pastís de relleno, un producte impulsat per l'APAAM, guanyador d'una de les subvencions en l'àmbit de comerç el 2015. Acabada a reunió, Comín i Llach van participar en l’acte “El Referèndum i la República que farem” organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt, en el que van assistir més d’un centenar de persones.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^