Notícies
Publicat el 3 d'abril de 2017
Celebrada la recepció institucional de les noces d'or i més

Acte institucional Noces d'Or

Dissabte 1 d’abril, tal i com estava previst, el Consistori va celebrar una recepció/homenatge institucional als matrimonis d’Arenys de Munt que celebraven 50 anys de casats o més aquest any 2017. Es reprèn així aquesta tradició i l’any vinent es tornarà a fer per a aquelles parelles que ho sol·licitin.

Acte noces d'or

Van ser 14 les parelles que van gaudir de l’acompanyament del Consistori, que les va felicitar pel camí fet tot recordant moments de la seva època, i les hi va fer entrega d’un obsequi, acabant finalment amb un refrigeri per a tots els assistents. La Sala Municipal va ser guarnida per a l’ocasió amb la col·laboració del Centre Moral, que va aportar una estora vermella col.locada com si fos una passarel·la i que va fer molt més atractiu i acollidor el moment en què cada parella feia la seva arribada.

La música va estar present a càrrec de la cantant Carme Vera i el guitarrista Ferran Irzo que van fer emocionar els presents amb cançons com “Paraules d’amor”. Un acte molt emotiu que va contribuir a fer una trobada plena d’emocions i sentiments.

Noces d'or  Noces d'Or  Noces d'or

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^