Notícies
Publicat el 3 d'abril de 2017
La campanya “Aturem l'incivisme” entra en la segona fase amb la penjada de cartells a la via pública
La campanya “Aturem l'incivisme” es va posar en marxa a partir dels debats cívics que es realitzaren al novembre de 2016, on els vilatans i les vilatanes que van assistir voluntàriament van expressar els principals problemes de civisme que pateix el poble


Campanya civisme 2017Aquesta campanya ha comportat la presència al carrer de dos agents cívics, alternant horaris de matí i de tarda, que informen els vilatans/es dels comportaments cívics i del contingut de l’ordenança en matèria de sancions entre d’altres. També realitzen parades en llocs on poden recollir suggeriments i de bones conductes en matèria de civisme.

Campanya de civismeAl mateix temps s’ha incrementat la vigilància cap a aquelles persones que cometen infraccions i s’aplica l’ordenança municipal sancionadora. Comença la segona fase amb l’objectiu de conscienciar els ciutadans; per això s’han penjat uns cartells a la via pública a diferents punts.

Podeu trobar-los amb diferents missatges sobre la importància de mantenir el nostre municipi net i es fa èmfasi en l’obligatorietat dels propietaris de gossos de recollir els excrements dels seus animals, ja que és un dels principals problemes de civisme que pateix el poble, tot i que no tots els propietaris de gossos són incívics.

Campanya de civisme 2017Des de la regidoria de participació es continuarà vetllant per l’incivisme, però cal dir que “és cosa de tots” i un poble net  també ho serà si entre tots ho volem.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^