Notícies
Publicat el 4 d'abril de 2017
Projecte Radars, porta a porta veïnal

Logo RadarsEl passat dilluns 27 de març, es va iniciar l’acció més important del projecte radars, el porta a porta veïnal, que té l’objectiu principal de detectar a les persones que són possibles usuaris/àries del projecte, aquelles persones grans que pateixen un possible cas d’aïllament i/o exclusió social; gràcies a la seva detecció es podrà reduir aquest risc de soledat no volguda i poder  incrementar els seus vincles amb el poble.

El porta a porta veïnal està realitzat per l’equip de voluntaris que constitueixen el Radars, i la seva entrega i ganes és molt gratificant, ja que no és una tasca senzilla, vol dir anar per tots i cada un dels carrers del poble detectant i observant. La tasca en qüestió tindrà una durada d’uns dos mesos. La resposta per part dels vilatans  ha estat més que positiva, i segur que poc a poc s’anirà constituint la xarxa social que vol crear aquest projecte.

En una setmana ja hem detectat alguns usuaris Radars la qual cosa dóna sentit al projecte i reafirma que arribarem a l’objectiu.

Si teniu interès en participar o voleu més informació, podeu escriure al correu: radars@arenysdemunt.cat o trucar al 937937982.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^