Notícies
Publicat el 4 d'abril de 2017
La recollida porta a porta arriba a La Creueta el proper 24 d'abril de 2017
El servei de recollida porta a porta entrarà en funcionament a la urbanització de La Creueta

Cubell per a l'orgànicaPer portar a terme la implementació del servei, l'Ajuntament posa a disposició dos agents cívics que s'encarregaran d'informar casa per casa tots els veïns de La Creueta del correcte funcionament d'aquest sistema de recollida selectiva, i aprofitaran per resoldre els dubtes que puguin anar sorgint.

També entregaran kits de reciclatge on s'inclouen: un cubell per dipositar la fracció orgànica, bosses compostables, imants de nevera amb els dies de recollida, embut per recollir l'oli de cuina usat, així com un tríptic informatiu. Els kits dels materials són subvencionats per la Diputació de Barcelona. La tasca informativa dels agents cívics començarà el proper dimarts 4 d'abril fins el dilluns 24 d'abril, podent-se allargar uns dies desprès de la implementació del servei. 

L'Ajuntament vol recordar que el rebuig només s'ha de treure el dissabte i que això no vol dir que el dissabte tot s'hi val, sinó que el rebuig són tots els residus que no es poden reciclar; realment cal saber que només es tracta d'un 5% de la brossa que generem. És a dir, el dissabte no podem treure com a rebuig envasos, paper, orgànica ni cap trasto vell.

També es vol fer èmfasi que les àrees d'emergència on hi ha tots els contenidors de la recollida selectiva (matèria orgànica, paper/cartró, envasos, vidre i rebuig) excepcionalment les poden utilitzar aquells veïns i veïnes, només de forma particular, que puntualment no puguin complir l'horari i/o el calendari establert.

Recordem que:

  • La recollida selectiva és obligatòria i cal seguir el calendari porta a porta.
  • L'horari per treure les deixalles a la porta és de 20 a 22h.
  • Les àrees d'emergència només han d'utilitzar-se de forma excepcional.
  • Gestionar els residus malament ens surt cada vegada més car a tots.
  • Per a la recollida de trastos vells i voluminosos a domicili cal trucar prèviament al 900 40 20 33. És un servei gratuït.


Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament pretén incrementar el percentatge de reciclatge al municipi, tot ampliant-lo a aquelles zones on fins ara no tenien el porta a porta.

Per a qualsevol dubte, us podeu adreçar al correu mediambient@ademunt.cat.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^