Portada Ě Alcaldia Ě Secretaria Municipal Ě Certificats electr˛nics
Certificats electr˛nics

Els certificats electr˛nics reconeguts per a la tramitaciˇ electr˛nica sˇn:

1) L'idCAT. ╔s tracta d'un certificat digital emŔs per l'AgŔncia Catalana de Certificaciˇ (CATCert). Es pot obtenir de dues maneres:
- Es pot solĚlicitar a travÚs del lloc web www.idcat.net
- Demanar-lo a l'Oficina d'Atenciˇ Ciutadana de l'Ajuntament d'Arenys de Munt (nomÚs es requereix DNI i solĚlicitud presencial).
 
2) Certificats electr˛nics reconeguts  Els certificats emesos per la Fßbrica Nacional de Moneda y Timbre. Aquests certificats es poden demanar:
- Presencialment: s'ha de demanar cita prŔvia a https://www.agenciatributaria.gob.es/AEAT.sede/CitaPrevia.shtml
- TelemÓticament: http://www.cert.fnmt.es/certificados
 
3) El DNI electr˛nic: el podeu obtenir a travÚs d'una unitat m˛bil de la Policia Nacional que es desplaša peri˛dicament a les dependŔncies municipals. Per demanar cita, cal adrešar-se prŔviament a la Policia Local.
TambÚ es pot demanar en qualsevol comissaria de la Policia Nacional. Podeu demanar cita prŔvia a www.citapreviadnie.es o al 902 247 364.
 
Acreditaciˇ de la representaciˇ
Les persones, fÝsiques o jurÝdiques, que actu´n per mitjÓ de representants, hauran d'acreditar la representaciˇ per a efectuar els segŘents trÓmits: formular solĚlicituds, presentar declaracions responsables o comunicacions, interposar recursos, desistir d'accions i renunciar a drets.

El procediment d'acreditaciˇ de la representaciˇ es podrÓ dur a terme a travÚs de qualsevol dels procediments segŘents:
- Mitjanšant la presentaciˇ d'apoderaments per compareixenša personal a l'OAC o compareixenša electr˛nica a la seu electr˛nica. Accedir al trÓmit travÚs del catÓleg de trÓmits de la seu electr˛nica del web de l'Ajuntament.
- Mitjanšant els certificats de signatura electr˛nica que incloguin la relaciˇ de representaciˇ. Aquests certificats s'emeten per la Fßbrica Nacional de Moneda y Timbre.
- Qualsevol altre sistema d'acreditaciˇ de la representaciˇ que habiliti l'administraciˇ municipal en el marc de les lleis.

^