Notícies
Publicat el 4 d'abril de 2017
Visita de la directora dels SSTT Ensenyament al Maresme-VO

Visita directora SSTTLa setmana passada vam rebre la visita de la Directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental, la Sra. Camina Pinya. La visita va ser sol·licitada per la regidora d’ensenyament de l’ajuntament, Tònia Vila, per tal d’exposar diferents problemàtiques que presenta l’edifici de l’Escola Sant Martí, com ara la instal·lació elèctrica, les humitats i la mala accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

Visita directora STT al Maresme

Va assistir a la reunió la inspectora d’ensenyament, la Sra. Míriam Tomàs i el responsable de la Secció d’Obres i Manteniment, Sr. Òscar Pisonero. Per part de l’ajuntament va assistir a la reunió la regidora Tònia Vila, l’alcalde, Joan Rabasseda i l’arquitecta municipal, Laura Subirà. Van acompanyar la visita l’equip directiu de l’escola, que van poder explicar in situ el funcionament del centre.

Després de fer una visita a tota l’escola, es van reunir per posar sobre la taula els diferents informes que avalen la necessitat d’arranjar els problemes existents actualment. La directora dels Serveis Territorials es va comprometre a estudiar els informes  amb més detall. Per tant, restem a l’espera de l’aportació econòmica que puguin fer per tirar endavant la rehabilitació.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^