Notícies
Publicat el 4 d'abril de 2017
Celebrat el Consell Municipal de Cultura

Consell de Cultura, regidora Tònia VilaDijous va tenir lloc el Consell Municipal de Cultura, on es van reunir els diferents agents culturals del poble, com ara les Puntaires, el Col·lectiu pel Museu-Arxiu, la Biblioteca Antònia Torrent així com membres de les bredes i altres entitats de caire cultural i festiu.

Assistents al Consell de CulturaLa regidora de cultura, ensenyament i festes, Tònia Vila va exposar en un powerpoint el que seran les activitats que es portaran a terme durant aquest 2017.En el camp de les inversions va explicar que es faran reformes a la Masia de Can Borrell dintre d'aquest any;  durant aquest mandat també tindrà lloc la construcció d'un centre cívic a l'antiga fàbrica tèxtil de Can Soler, on les entitats podran tenir un lloc de magatzematge i reunió en condicions.

En relació a les activitats culturals, destacar la continuació del Cicle de vermuts polipoètics Re-Vers, el dia de la Música i el Festival de Música Clàssica Santa Florentina, a més de donar continuïtat i recolzament a totes les activitats programades per les entitats d'Arenys de Munt.

La regidora també va presentar les IV Jornades Literatura i territori, que enguany tindran lloc a Arenys de Munt. Amb el nom “Paisatges de la memòria”, hi participaran sis universitats dels Països Catalans i més d'un centenar d'estudiants universitaris. Destacar l'alta implicació de l'ajuntament en aquest esdeveniment tan important per Arenys de Munt. A la web de l'ajuntament hi ha  un enllaç on s'hi pot trobar tota la informació de les jornades literàries.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^