NotÝcies
Publicat el 26 de febrer de 2007
L'alumne de la secciˇ de pintura de l'Aula Cultural, Miquel Martir, exposa les seves obres al Calisay

Miquel Martir, alumne de la secciˇ de pintura de l'Aula Cultural, inaugura aquest divendres dia 2 de Marš a les 8 del vespre, una exposiciˇ antol˛gica de la seva obra a la Sala d'Exposicions del Calisay d'Arenys de Mar. Es tracta d'unes pintures que tenen com a referŔncia alguna obra ja existent i que reflecteixen la percepciˇ que n'ha tingut Martir.

L'horari per veure la mostra Ús:

  • Divendres: de 6 a 9 del vespre
  • Dissabtes i diumenges: de 12 a 2 del migdia i de 6 a 9 del vespre.

La ressenya d'un expert

L'artista MariÓ Roig ha fet aquesta ressenya de les pintures de Martir:

La c˛pia Ús un art com un altre. De la passiˇ per les obres significatÝves que la hist˛ria de l'art ens ha donat, poden sortir iniciatives, fins i tot necessitats, per a una nova recreaciˇ d'aquestes obres que han estat punts cardinals de la hist˛ria de l'expresiˇ plÓstica. Les c˛pies poden assolir noves funcionalitats,
tant per a museus com per a particulars. A travÚs de la copia Ús recull la potŔncia energŔtica de l'artista creador i el copista recull per fer-s'ho seu aquest esperit i aquesta hist˛ria. Nomesart compte amb un artista, en Miquel Martir, que viu amb intensitat, no nomÚs per aquestes obres que hem anomenat cardinals, sino tambÚ per la hist˛ria personal dels seus creadors, les seves vivŔncies, la seva tŔcnica, etc. Ell, compta amb la paciŔncia i amb la qŘalitat tŔcnica suficient per recollir i recrear la pinzellada de grans mestres a traves de les seves copies.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^