Notícies
Publicat el 26 de febrer de 2007
L'alumne de la secció de pintura de l'Aula Cultural, Miquel Martir, exposa les seves obres al Calisay

Miquel Martir, alumne de la secció de pintura de l'Aula Cultural, inaugura aquest divendres dia 2 de Març a les 8 del vespre, una exposició antològica de la seva obra a la Sala d'Exposicions del Calisay d'Arenys de Mar. Es tracta d'unes pintures que tenen com a referència alguna obra ja existent i que reflecteixen la percepció que n'ha tingut Martir.

L'horari per veure la mostra és:

  • Divendres: de 6 a 9 del vespre
  • Dissabtes i diumenges: de 12 a 2 del migdia i de 6 a 9 del vespre.

La ressenya d'un expert

L'artista Marià Roig ha fet aquesta ressenya de les pintures de Martir:

La còpia és un art com un altre. De la passió per les obres significatíves que la història de l'art ens ha donat, poden sortir iniciatives, fins i tot necessitats, per a una nova recreació d'aquestes obres que han estat punts cardinals de la història de l'expresió plàstica. Les còpies poden assolir noves funcionalitats,
tant per a museus com per a particulars. A través de la copia és recull la potència energètica de l'artista creador i el copista recull per fer-s'ho seu aquest esperit i aquesta història. Nomesart compte amb un artista, en Miquel Martir, que viu amb intensitat, no només per aquestes obres que hem anomenat cardinals, sino també per la història personal dels seus creadors, les seves vivències, la seva tècnica, etc. Ell, compta amb la paciència i amb la qüalitat tècnica suficient per recollir i recrear la pinzellada de grans mestres a traves de les seves copies.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^