Notícies
Publicat el 6 d'abril de 2017
Enllestida la sonorització dels dos pavellons municipals

Sonorització del pavellóJa s’han enllestit les feines d’instal·lació del nou equip de so i altaveus al pavelló Torrent d’en Terra, i les millores i posada a punt de l’equip de so al poliesportiu de Can Zariquei; unes millores llargament demanades pels usuaris.

El nou equip de so de l’antic pavelló ja porta dues setmanes funcionant amb molt bon resultat i viurà la seva prova de foc amb el Campionat de Catalunya de Parelles de Patinatge Artístic que tindrà lloc el dissabte 22 d'Abril.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^