Notícies
Publicat el 6 d'abril de 2017
Més de 1000 ciclistes a la 6a marxa Cicloturista Ports del Maresme 2017

Ports del MaresmeEl passat diumenge 2 d’abril es va disputar la 6a Marxa Cicloturista Ports del Maresme 2017, en un ambient festiu entorn a la bicicleta. Organitzada per l’entitat Muntbikes, aquesta marxa ja està del tot consolidada al calendari dels ciclistes, i  prova d’això n’és la presència de participants de França, Polònia, Madrid, València, Las Palmas i d’altres indrets de l’Estat.

Més de 1000 ciclistes gaudeixen de camins i corriols del nostre municipi, tot i ser una prova de les més dures del calendari, però alhora, espectacular. Des de l’organització fan arribar el seu agraïment s a totes les empreses col·laboradores, voluntaris i entitats que fan possible aquesta cursa i fins i tot ja s’han obert les inscripcions per al 2018, amb un descompte per als participants d’aquest any.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^