Notícies
Publicat el 6 d'abril de 2017
RECEPTES DE VIDA ha començat amb un taller de cuina argentina

participants del taller de cuinaAhir dimecres 5 d'abril es va realitzar el primer taller del  projecte “Receptes de Vida” que neix amb l'objectiu d'enfortir la cohesió social i millorar la convivència. Està concebut com un espai de coneixement mutu, d'interacció, de trobada, de diàleg entre persones que viuen al mateix municipi, com un espai plural i divers que pretén sumar esforços i aprofitar punts en comú o punts diferents que generin debat per treballar junts per la convivència.

taller de cuina1r taller de cuina argentina

Es materialitzà en un taller de cuina argentina realitzat per la Fundació Mescladís. Es pretén que aquests tallers no superin les 15 persones per tal d'haver-hi la màxima relació, diàleg i interacció. El taller era complert i ha estta necessari de fer llista d'espera.

S'ha començat prenem “mate” tal i com es fa tradicionalment a Argentina, tot guiat per en Martí , director de Mescladís, que anava explicant la sociologia, orígens, costums i música del país. Amb un llenguatge i una exquisida formació ens ha transportat al seu país d'origen. A la segona part hem elaborat cuina típica repartint-nos les tasques pròpies, s'ha cuinat “pastís de papas” i “empanadas teñas argentinas”. Finalment, tot allò cuinat s'ha compartit a taula en un ambient càlid i molt enriquidor.

Es pretén que a través dels tallers de cuina es cregui un espai social de relació, d'integració que pugui derivar en d'altres accions que ens portin a coneix-se'ns més entre nosaltres i enriquir-nos de coneixements culturals, socials, culinaris d'altres països a través de persones que viuen al nostre poble o de professionals especialitzats.

Està previst que el proper taller es realitzi el dia 26 d'abril i serà de cuina senegalesa.

Els interessats es poden inscriure's adreçant-vos a l'edifici Cotxeria de 9 a 14 hores, carrer Sant Pau, 2.
O bé trucant al telèfon: 937 937 710

És una activitat gratuïta.

plat del taller de cuina  taller de cuina  taula preparada del taller de cuina  preparació del plat del taller de cuina

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^