Notícies
Publicat el 6 d'abril de 2017
Signat el decret per a la convocatòria del multireferèndum del 7 de maig
S'han consensuat les cinc preguntes sobre el model de poble, el govern considerarà els resultats vinculants a partir d'un 19% de participació i hi podran votar tots els arenyencs i arenyenques a partir dels 16 anys

MultireferendumDimecres 5 d’abril es va signar la convocatòria formal del Decret d'alcaldia que incorpora les 5 preguntes que es van consensuar a darrera reunió de la comissió pel multireferèndum d’Arenys de Munt, formada per un representant de cada partit polític i un representant del Consell del Poble.

El govern municipal va comunicar a la reunió de la comissió pel multireferèndum que serà necessari arribar a un 19% de participació per a considerar vinculants els resultats. Aquesta proposta és el mateix percentatge que hi va haver en la consulta sobre la riera d'Arenys de Munt el setembre de 2006.

Al multireferèndum del 7 de maig hi podran votar tots els arenyencs i arenyenques a partir dels 16 anys. La llista de persones amb dret a participar es formarà a partir de les dades existents al padró municipal d’habitants, actualitzada a 5 de maig de 2017. A la campanya hi podran participar a més a més dels partits polítics i regidors/es amb representació a l’ajuntament,  també les organitzacions i entitats que hi estiguin interessades i que ho comuniquin formalment partir del dia de la publicació oficial del decret al DOGC.


La formulació de preguntes

1. Esteu d’acord en què la riera sigui d’ús exclusiu per a vianants?

Si heu contestat que sí:
  a. Voleu que ho sigui només dissabtes, diumenges i resta de dies festius?
  b. Voleu que ho sigui sempre?

2. Voleu que es tregui el pont de la riera?

3. Voleu que l’Ajuntament iniciï gestions per recuperar l’edifici de l’Escola Sant Martí per a usos de la població i que es projecti una escola nova?

4. Voleu que es creïn places d’aparcament de pagament a prop de la riera?

5. Quin dels tres projectes per actualitzar i normalitzar l’escut d’Arenys de Munt voleu que s’aprovi? (escollir una dels tres projectes)


El decret 

Decret per al multireferèndum del 7 de maig

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^