Notícies
Publicat el 7 d'abril de 2017
Nou Reportatge d'Amuntv 'Receptes de cuina'

Dimecres 5 d'abril es va realitzar el primer taller de cuina del cicle "Receptes de vida" al Mercat Municipal d’Arenys de Munt.

Aquests tallers són una iniciativa de la Taula de convivència, un projecte que té l’objectiu d’enfortir la cohesió social i millorar la convivència dels habitants d'Arenys de Munt.

El projecte “Receptes de vida” està realitzat per la Fundació Mescladís, una entitat sense ànim de lucre que promou la diversitat gastronòmica com a eina per apropar a les persones.

Amb aquests tallers, els assistents participaran activament en un viatge per la cuina de 12 països. El primer Taller ha girat al voltant de la Cuina Argentina.

Els 12 tallers seran documentats pel fotògraf Joan Tomàs, i les seves fotografies es mostraran en una exposició que es farà al carrer un cop acabin.

Podeu demanar més informació o inscriureu's als propers tallers al carrer Sant Pau, número 2 (l’edifici Cotxeria) de 9 a 14 hores. O bé trucant al telèfon: 93 793 7710

Les places son limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^