Notícies
Publicat el 21 d'abril de 2017
Comencen les Festes del Remei 2017
Aquest cap de setmana arriben les Festes del Remei 2017

Remei Jove 2017Dissabte 22 d’abril, a les 12 del migdia hi haurà la presentació de la BIG BAND ARENYS, a la plaça de l’Església. A les 5 de la tarda, al pati de l’Escola Sant Martí i a la plaça Catalunya, es celebrarà el II BIRRARIUM, concurs d’apilar caixes de cervesa i activitats diverses: KT-QUINA i HIP-HOP. A partir de 2/4 d’11 de la nit, a la Sala Municipal, tindrà lloc el Ball de Gala amb l’orquestra D’ALTRA BANDA. Els tiquets seran a la venda el mateix dia del ball al preu de 4€ i inclouen cava i galetes. A les 11 de la nit, a la plaça de l’Església NIT JOVE amb: COMBOS DE L’AULA DE MÚSICA, ORQUESTRA MITJANIT i DJ SENDO.

Festes del Remei 2017

Diumenge 23 d’abril, a les 11 del matí, a l’Església Parroquial, es celebrarà l’Ofici solemne en honor a la Mare de Déu del Remei. Al matí, a les 12,  tindrà lloc la CERCAVILA I BALLADA DELS GEGANTS d’Arenys de Munt i de l’Escola Sobirans, amb el gegantó de Vidres Artigas. A  2/4 de 6 de la tarda es farà l’espectacle infantil Reggae per Xics, a càrrec de THE PENGUINS, a la plaça de l’Església. I a les 7 de la tarda, al Centre Moral, es recupera la Diada de Cant Coral, amb la participació de: Coral infantil Escola de Música de Llavaneres, Coral Minerva de St. Andreu de Llavaneres i, d’Arenys de Munt, Coral infantil Els Rossinyols, Coral Veus de Munt i Coral del Remei.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^