Notícies
Publicat el 24 d'abril de 2017
Comença la campanya del multireferèndum del 7 de maig a Arenys de Munt
La campanya informativa comença el dia 24 d'abril i finalitza el 6 de maig, ambdós inclosos

Logo ADM decideixAquest dilluns 24 d'abril ha començat la campanya informativa del multireferendum sobre el model de poble d'Arenys de Munt que tindrà lloc que el proper 7 de maig. En aquetsa consulta es preguntarà per 5 questions en relació a la mobilitat de la riera, el pont, l'escola Sant Martí, places d'aparcament i el canvi d'escut oficial. Tots els veïns i veïnes d'Arenys de Munt, a partir de 16 anys, estan cridats a participart-hi. Més informació en el següent enllaç:

multireferendum.arenysdemunt.cat

Per a la campanya informativa l'ajuntament ha creat una secció al web multireferendum.arenysdemunt.cat i publicarà un butelltí especial Amunt Arenys, que informa sobre el posicionament sobre cada pregunta de cada formació política i el consell del poble, a més a més de les regles específiques del multireferendum. La campanya institucional vetlla per garantir la transparència, la igualtat d’oportunitats i el respecte al pluralisme polític, sense que en cap cas es pugui influir sobre la decisió de participar, ni sobre l’orientació de les respostes. A més a més de la publicació institicional, hi haurà una programació específica a través de la Ràdio municipal, amb píndoles ionformatives diàries i el debat final de campanya el 6 de maig a Can Borrell, i un debat a la televisió del PuntAvui.

La campanya informativa comença el dia 24 d'abril i finalitza el 6 de maig, ambdós inclosos. Durant aquest període, els partits polítics, regidors/es amb representació a l’ajuntament i les organitzacions/entitats que hi participen, podran fer campanya per defensar els seus respectius posicionaments en relació a cada pregunta. 

  • Per a més informació del posiconament sobre cada pregunta, cliqueu aquí
  • Per a més informació sobre les regles que regulen el multireferèndum, cliqueu aquí
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^