Notícies
Publicat el 24 d'abril de 2017
Comença la campanya del multireferèndum del 7 de maig a Arenys de Munt
La campanya informativa comença el dia 24 d'abril i finalitza el 6 de maig, ambdós inclosos

Logo ADM decideixAquest dilluns 24 d'abril ha començat la campanya informativa del multireferendum sobre el model de poble d'Arenys de Munt que tindrà lloc que el proper 7 de maig. En aquetsa consulta es preguntarà per 5 questions en relació a la mobilitat de la riera, el pont, l'escola Sant Martí, places d'aparcament i el canvi d'escut oficial. Tots els veïns i veïnes d'Arenys de Munt, a partir de 16 anys, estan cridats a participart-hi. Més informació en el següent enllaç:

multireferendum.arenysdemunt.cat

Per a la campanya informativa l'ajuntament ha creat una secció al web multireferendum.arenysdemunt.cat i publicarà un butelltí especial Amunt Arenys, que informa sobre el posicionament sobre cada pregunta de cada formació política i el consell del poble, a més a més de les regles específiques del multireferendum. La campanya institucional vetlla per garantir la transparència, la igualtat d’oportunitats i el respecte al pluralisme polític, sense que en cap cas es pugui influir sobre la decisió de participar, ni sobre l’orientació de les respostes. A més a més de la publicació institicional, hi haurà una programació específica a través de la Ràdio municipal, amb píndoles ionformatives diàries i el debat final de campanya el 6 de maig a Can Borrell, i un debat a la televisió del PuntAvui.

La campanya informativa comença el dia 24 d'abril i finalitza el 6 de maig, ambdós inclosos. Durant aquest període, els partits polítics, regidors/es amb representació a l’ajuntament i les organitzacions/entitats que hi participen, podran fer campanya per defensar els seus respectius posicionaments en relació a cada pregunta. 

  • Per a més informació del posiconament sobre cada pregunta, cliqueu aquí
  • Per a més informació sobre les regles que regulen el multireferèndum, cliqueu aquí
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^