Notícies
Publicat el 25 d'abril de 2017
Tot a punt per al XIX Festival de Música Clàssica Santa Florentina

XIX Festival de Santa FlorentinaEl proper 4 de maig es farà pública la programació de l’edició d’enguany del Festival de Música Clàssica Santa Florentina, que se celebrarà al Castell Jalpí entre el 4 i el 26 d’agost. Aquesta és la segona edició del prestigiós festival maresmenc que es programa a Arenys de Munt, després que l’any passat s’establís el marc de relació entre l’Associació Santa Florentina, el Grup SERHS i l’ajuntament d’Arenys de Munt amb aquest objectiu.

Al XIX Festival de Música Clàssica Santa Florentina els concents seran a un quart d’onze de la nit, i prèviament hi haurà la possibilitat de gaudir del servei de restauració del Grup SERHS. Els últims detalls sobre l’organització del festival estiuenc s’han acordat a la reunió mantinguda a l’ajuntament d’Arenys de Munt el 25 d’abril.

La programació per a l’agost 2017 al Castell Jalpí inclou deu concerts amb repertoris de totes les èpoques i estils, i es manté fidel als principis del festival de promocionar i donar a conèixer joves promeses en l’àmbit musical i, també, artistes catalans.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^