Notícies
Publicat el 25 d'abril de 2017
Tot a punt per al XIX Festival de Música Clàssica Santa Florentina

XIX Festival de Santa FlorentinaEl proper 4 de maig es farà pública la programació de l’edició d’enguany del Festival de Música Clàssica Santa Florentina, que se celebrarà al Castell Jalpí entre el 4 i el 26 d’agost. Aquesta és la segona edició del prestigiós festival maresmenc que es programa a Arenys de Munt, després que l’any passat s’establís el marc de relació entre l’Associació Santa Florentina, el Grup SERHS i l’ajuntament d’Arenys de Munt amb aquest objectiu.

Al XIX Festival de Música Clàssica Santa Florentina els concents seran a un quart d’onze de la nit, i prèviament hi haurà la possibilitat de gaudir del servei de restauració del Grup SERHS. Els últims detalls sobre l’organització del festival estiuenc s’han acordat a la reunió mantinguda a l’ajuntament d’Arenys de Munt el 25 d’abril.

La programació per a l’agost 2017 al Castell Jalpí inclou deu concerts amb repertoris de totes les èpoques i estils, i es manté fidel als principis del festival de promocionar i donar a conèixer joves promeses en l’àmbit musical i, també, artistes catalans.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^