Notícies
Publicat el 27 d'abril de 2017
Celebrat a Arenys de Munt el Campionat de Catalunya de parelles d´Artístic de Patinatge

El passat dissabte 22 d’abril va tenir lloc en el nostre poble el Campionat de Catalunya de parelles d`Artístic, on es va poder gaudir de parelles d’alt nivell. Entre elles, la parella Infantil del Club Patinatge Arenys de Munt formada per Mireia Martínez i Aleix Bou, que després de realitzar un gran campionat on van fer gaudir al públic per la gran execució del seu disc  i la seva elegància a pista,  van poder tornar a proclamar-se per segon any consecutiu Campions de Catalunya. Essent aquesta, la segona temporada de la jove parella d’Artístic.

La parella ja està treballant dur per al Campionat d`Espanya que tindrà lloc en breu. L’Ajuntament d’Arenys de Munt felicita els campions per aquest merescut èxit.

      

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^