Notícies
Publicat el 27 d'abril de 2017
Joan Salichs Roura, guanyador de la cursa Motorland d'Alcañiz

Podi a AlcañizEl passat mes de març va començar el campionat d’Espanya d’autocross, que organitza la Federació Espanyola d’Automobilisme. Joan Salichs Roura, veí d'Arenysa de Munt, va participar en la categoria de car-cross junior, de monoplaces, per tercer any consecutiu.

La primera cursa es va realitzar al circuit de Motorland d’Alcañiz i, a diferència dels altres anys, aquesta temporada gairebé  s’ha doblat el nombre d’inscripcions,  essent més pilots lluitant per les primeres posicions. Joan Salichs va aconseguir  fer bons temps en els entrenaments, bones posicions en les diferents mànegues i a la cursa final va aconseguir pujar al podi en primera posició.  Va fer una cursa impecable, plena d’emoció fins a l’últim moment.

Des de l’Ajuntament es felicita aquest campió local.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^