Notícies
Publicat el 2 de maig de 2017
El Benjamí A del CE Arenys de Munt Campió de Lliga!!!
Va guanyar l´ultim partit a domicili al camp del líder, el AE Santa Susanna per 3-6

Benjamí A, Campions de lligaEl Benjamí A, tots nascuts al 2007, va guanyar el campionat de Lliga de 3ª divisió el passat dissabte 29 d´abril a Santa Susanna en l´últim partit de Lliga. Aquesta victòria que va atorgar el lideratge al nostre equip local, va ser davant el fins alehsores líder, i amb un resultat contundent de 3 a 6.

La temporada ha estat espectacular; amb la meitat de jugadors entrenats per l´Aleix Roura, és el primer any que competeixen a nivell federat. L´equip ha exhibit un alt nivell. L'entrenador, que no va poder assistir al partit per un examen, afirma que sense tenir-ho com a objectiu principal, la Lliga ha arribat després d'un any amb grans millores futbolístiques i grupals dels nens, gràcies també al seu talent innat.

El Club Esportiu Arenys de Munt està preparant l'acte per retre homenatge als campions, i amatents als resultats de l'Aleví A que poden ser els següents!

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^