Notícies
Publicat el 2 de maig de 2017
L'alcalde fa una crida a la participació al Multireferèndum 7M

Carta de l'alcalde fent una crida a la participacióEl Multireferèndum del diumenge 7 de maig és una oportunitat que tenen tots els arenyencs i arenyenques majors de 16 anys per decidir temes cabdal per al futur d’Arenys de Munt. En aquest context, l’alcalde Joan Rabasseda fa una crida a la participació a tots els veïns d’Arenys de Munt, que podran anar a la Sala Municipal de 9 a 20 h per votar sobre la riera, el pont, l’escola Sant Martí, els aparcaments i el nou escut.

Per a la campanya informativa l'ajuntament ha creat la secció multireferendum.arenysdemunt.cat al web municipal, i ha publicat el butlletí especial Amunt Arenys, que informa sobre el posicionament sobre cada pregunta del les formacions polítiques, regidors i el Consell del Poble, a més a més de les regles específiques del Multireferendum 7M.

L’alcalde demana a tots els arenyencs que reflexionin sobre la importància del vot i recorda que aquest Multireferèndum és la consulta que materialitza el compromís d’Impulsar processos participatius per col·laborar en la definició del model de poble que el govern municipal va adquirir en el Pla d’Actuació Municipal 2015-2019.


Carta de l'alcalde fent una crida a la participació

Carta de l'alcalde fent una crida a la participació

Fitxer: 2017_05_02_Carta_MultireferA_ndum_7M.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 49,22 kB

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^