Notícies
Publicat el 3 de maig de 2017
El Multireferèndum 7M a debat a la televisió El PuntAvui per aquest dijous a les 21.15

Multireferèndum #7deMaigEn el marc de la campanya informativa sobre el posicionament dels partits, regidors i el Consell del poble en relació al multireferèndum del 7 de maig a Arenys de Munt, està programat un debat televisat per aquets dijous a les 21.15 en el canal de televisió elPuntAvui i que es podrà seguir en directe a través de la xarxa en el següent enllaç: http://www.elpuntavui.tv/directe.html

L'illa de Robinson

El programa L’illa de Robinson, conduiït per Igor Llongeres, posarà a debat les 5 preguntes sobre el model de poble del multirerefèndum d’Arenys de Munt el proper 7 de maig. En aquets debat hi participaran els representants de les formacions polítiques, Joan Rabasseda (ERC), Lluís Campasol (PDeCAT), Maria Ballester (CUP), Àngels Castillo (PSC), Ramon Planas (PP), el regidor Josep Manel Ximenis i el representat del Consell del poble, Jaume Missé.

El darrer debat de campanya està previst que tingui lloc aquest dissabte dia 7, a les 12.15 a la Sala de plens de la masia Can Borrell, es retransmetrà en directe per Ràdio Arenys de Munt i podrà participar-hi el públic assistent.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^