Notícies
Publicat el 10 de maig de 2017
Iniciat el segon cicle de vermuts polipoètics Re-Vers
La propera cita del Re-Vers serà diumenge, 14 de maig amb el poeta Danilo Facelli i el grup Los Comino

Cartell Re-VersJa s’ha iniciat el 2n cicle de vermuts polipoètics Re-Vers seguint les pautes artístiques marcades l’any passat; una primera part poètica a les 12 del migdia i seguidament un grup de l’escena musical catalana. El primer diumenge va transcórrer a l’interior de la masia de Can Borrell a causa de la pluja, amb tot, vam poder gaudir dels espectacles de manera molt més intimista.

La primera part va anar a càrrec de l’actriu Núria de Calella, que va presentar el seu darrer treball “Tres guinees de xocolata”, basat en l’obra de Virginia Woolf. Els seus textos juntament amb  d’altres activistes de diferents cultures i èpoques van portar-nos per un recorregut pels diferents continents a la recerca de la pau, a través d’una mirada femenina.Cicle ReVers, Can BorrellCicle Re-Vers, Can Borrell

A continuació va tenir lloc l’actuació del grup Joana de Diego en format quintet, que ens van interpretar magistralment cançons del disc Timbla, fusionant la cançó d’autor amb el jazz, la música d’arrel, el folk i el tropicalisme brasiler.
La propera cita del Re-Vers serà aquest diumenge, 14 de maig amb el poeta Danilo Facelli i el grup Los Comino.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^