Notícies
Publicat el 10 de maig de 2017
Josep-Lluís Rodríguez, professor arenyenc de l'Aula de Formació d'Adults, guardonat en XXVII Premi Joan Profitós

Josep Luís RodríguezEl professor arenyenc i director de l'Aula de Formació d'Adults Enric Camón, Josep-Lluís  Rodríguez i Bosch, ha estat guardonat amb una menció honorífica en el XXVII Premi Joan Profitós, un premi d'assaig pedagògic sota el patronatge de l'Institut d'Estudis Catalans (a través de la Societat Catalana de Pedagogia) i de l'Escola Pia de Catalunya (a través de la Fundació Joan Profitós).

L'assaig pedagògic presentat s'intitula: “La lectura com a antropogènesi en l'obra de Marc-Alain Ouaknin: 1991-2010”. En el marc de l'acte el Sr. Antoni Tort i Bardolet (Doctor en Pedagogia i professor de la UVic) impartirà la conferència: Escola, famílies i comunitat: els vincles indispensables.

L'acte de lliurament tindrà lloc avui, 10 de maig a la sala Pere i Joan Coromines de l'Institut d'Estudis Catalans.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^