Notícies
Publicat el 10 de maig de 2017
Ruta Domènec Perramon i activitats musicals en les IV Jornades literàries

Ruta Domènec PerramonEn el marc de les IV Jornades literàries que van tenir lloc el darrer cap de setmana d’abril, des de la regidoria de cultura es va voler donar un caire marcadament arenyenc amb l'organització d'activitats musicals, un recital poètic i la ruta literària Domènec Perramon.

La banda de música Masú va actuar després d’un recital poètic modern i transgressor; el Grup Fotogràfic d’Arenys de Munt va col·laborar en l’exposició de fotografies que van servir per portar a terme el taller de geolocalització; la paella del dissabte a càrrec de les cuineres de l’Eixample; el maridatge literari que va organitzar la biblioteca Antònia Torrent, de la mà de l’actriu arenyenca Gemma Sangermán; la ruta literària Domènec Perramon, que va aplegar un bon nombre de professors d’Arenys de Munt que es van prestar voluntaris per a recitar el poemes del poeta a diferents llocs emblemàtics d’Arenys de Munt; així, la ruta va passar per la casa de la riera on va viure el poeta, l’església, el cementiri, on vam poder visitar la seva tomba, Can Barbeta i la Masia de Can Borrell.

La comissió organitzadora de les IV Jornades Literatura, Territori i Educació ha agraït la col·laboració de totes aquestes persones i la càlida acollida que Arenys de Munt va oferir a tots els participants a les jornades.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^