Notícies
Publicat el 10 de maig de 2017
Suport a la Presidenta del Parlament de Catalunya i compromís amb el referèndum i la democràcia

Acte de suport AMIEl dilluns 8 de maig, la Presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, va ser acompanyada a declarar davant el TSJC pel Govern de la Generalitat, alts càrrecs, alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores, i milers de ciutadans que no comparteixen la judicialització de la política ni entenen que en un Parlament no es pugui debatre sobre qualsevol tema que afecta la vida de la ciutadania. L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, també ha acompanyat la Presidenta del Parlament i a la secretària de la Mesa, Anna Simó, aquest dilluns.

A mesura que s’acosta la data Acte de Suport Carme Forcadelldel referèndum sobre la independència de Catalunya, el compromís “referèndum o referèndum” del Govern presidit per Carles Puigdemont, la política nacional gira més intensament al voltant d’aquesta circumstància. L'alcalde d’Arenys de Munt és un del centenar d’alts càrrecs del Govern de la Generalitat que el passat 21 d’abril va signar el compromís per organitzar, convocar i celebrar el referèndum. I al DOGC del 9 de maig ja s’ha iniciat el procés per a l’adquisició d’urnes.

L’Associació de Municipis per la Independència també està preparada per al referèndum. A la reunió del Comitè Executiu de l’AMI celebrada a Tàrrega el passat 4 de maig es va preparar un pla de treball per als propers mesos, i s’acordà fer pública la llista dels més de tres mil electes inscrits a l’Assemblea d’Electes de Catalunya, entre els que hi ha 11 dels 13 regidors del consistori d’Arenys de Munt. El Maresme estava representat a la reunió de Tàrrega per l’alcaldessa d’Arenys de Mar, i els alcaldes d’Argentona i Arenys de Munt. Joan Rabasseda també ha participat en representació de l’AMI en la reunió de treball del Pacte Nacional pel Referèndum per a organitzar de l’acte del 19 de maig, un acte que visualitzarà el suport social a la consulta.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^