Notícies
Publicat l'11 de maig de 2017
El club ciclista Arenys de Munt cap a París!

Club Ciclista Arenys de Munt a ParísEl proper dissabte 13 de maig, vuit ciclistes del Club Ciclista Arenys de Munt faran el trajecte Arenys de Munt-París. La idea va sorgir fa dos anys durant la pujada a Feytiat, dintre els actes de celebració de l'agermanament d’Arenys de Munt amb aquest municipi francès.

El recorregut està dividit en 6 etapes: Arenys de Munt-Quillan-Cahors-Feytiat-Bourges-Nemours-París. Seran 1.140km amb un desnivell de 14.537m. Una furgoneta i tres persones disposades a ajudar en el que calgui portaran les bosses i tot el necessari per als avituallaments. Seran etapes dures d'uns 200km cadascuna. Les primeres quatre, més dures, per un terreny irregular de pujades i baixades molt trencacames, i les dues restants, més planeres i curtes.

S'han buscat carreteres secundàries, per evitar el trànsit i per gaudir de la natura, el paisatge i veure les parts menys transitades de França, passant per petites poblacions i zones més rurals.

Si tot va bé tenen previst arribar dijous i fer un dia de visita a París per retornar cap a casa en furgoneta el dissabte. El repte que s'ha plantejat el club és el d'arribar tot l'equip, superant entre tots les adversitats, que segur n'hi haurà: pluja, vent, avaries i tot el que pugui sorgir. Molta sort!

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^