NotÝcies
Publicat l'11 de maig de 2017
17 de maig, dia Internacional contra l'homof˛bia, la lesbof˛bia, la bif˛bia i la transf˛bia

Bandera LGBTIEn motiu del Dia Internacional contra l'homof˛bia, la lesbof˛bia, la bif˛bia i la transf˛bia, l'Ajuntament d’Arenys de Munt penjarÓ la bandera multicolor el dia 17 de maig. En aquesta data volem commemorar la decisiˇ de l'Organitzaciˇ Mundial de la Salut (OMS) de despatologitzar l'homosexualitat, traient-la de la llista de malalties mentals.

Malauradament, la discriminaciˇ per orientaciˇ sexual o identitat de gŔnere continua sent molt present a la societat: L'homosexualitat Ús perseguida a gairebÚ 80 pa´sos, i en alguns fins i tot es castiga amb la pena de mort, moltes legislacions avalen i fins i tot promouen la discriminaciˇ per LGBTf˛bia i es continua patologitzant a les persones transexuals a travÚs de la disf˛ria de gŔnere.

Malgrat els avenšos legislatius dels darrers anys, l'homof˛bia continua sent un element molt present a la societat i afecta moltes persones.

Des de la regidoria d'Igualtat de GŔnere  seguim el compromÝs de treballar per la Igualtat.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polÝtics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Uniˇ Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestiˇ a l'Oficina d┤Atenciˇ de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^