Notícies
Publicat l'11 de maig de 2017
Els alumnes Salma El Marbouh i Roger Maynegre de l'Escola Sant Martí preseleccionats per la fase Territorial dels Jocs Florals Escolars 2017

Jocs Florals Escolars de CatalunyaAquest dijous, 11 de maig, els alumnes Salma El Marbouh i Roger Maynegre de l'Escola Sant Martí han estat preseleccionats per la fase Territorial dels Jocs Florals Escolars 2017 en les següents categories:

  • Categoria B: Salma El Marbouh
  • Categoria C: Roger Maynegre

Jocs Florals Escolars de CatalunyaJocs Florals Escolars de CatalunyaHan assitit a l'acte dels IV Jocs Florals Escolars de Catalunya 2017 que s'ha celebrat al Tecnocampus de Mataró, acompanyats de les seves famílies i les tutores. Aquest alumnes han estat escollits dins del territori comarcal del Maresme i Vallès Oriental.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^