Notícies
Publicat l'11 de maig de 2017
Visita de l'oficina del Síndic de Greuges a Arenys de Munt

logo síndic de greugesLa Regidoria de Convivència informa que el passat 8 de maig de 2017, l’oficina del Síndic de Greuges va desplaçar-se a Arenys de Munt, per tal de fer una atenció directa i personalitzada en el municipi. Aquestes visites es realitzen com a conseqüència de la signatura l’any 2012 d’un conveni de col·laboració entre el Síndic de Greuges i l’Ajuntament d’Arenys de Munt, i són anuals.

En aquesta ocasió, el Síndic de Greuges va rebre un total de 6 visites en el seu desplaçament a Arenys del 8 de maig de 2017. Les persones ateses per l’equip del Síndic a la  Masia Can Borrell han presentat 6 queixes i han fet 1 consulta. Les problemàtiques plantejades han estat, entre altres, temes relacionats amb consum (gas i electricitat), tributari, funció publica, participació ciutadana, etc.. Dues de les sis queixes presentades anaven adreçades a l'Ajuntament d'Arenys de Munt. Totes les visites ateses eren de persones veïnes de la població.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^