Notícies
Publicat el 12 de maig de 2017
Obert el termini per demanar ajudes per pagament de l'IBI
L'Ajuntament d'Arenys de Munt impulsa noves ajudes per a famílies amb dificultats econòmiques amb un topall de fins a 257€ per rebut

IBILa Junta de Govern Local, per acord de data 24 d’abril, va aprovar la convocatòria de subvencions en règim de concurrència competitiva per a afrontar el pagament de l'Impost sobre béns immobles. Les famílies que compleixin els criteris de renda establerts a la convocatòria i que tinguin un sol habitatge en propietat podran obtenir ajudes per valor del 50% del rebut de l’IBI, fins a 257€.

L'Ajuntament destina a aquesta convocatòria un import total de 22.500€, donant així compliment a l'objectiu 01.5 del Pla d'Actuació Municipal 2015-2019 “Impulsar l'atorgament d'ajuts per al pagament de l'IBI a persones en situació desfavorida” per a l'àrea de Benestar Social. Això suposa ampliar les ajudes destinades a la població vulnerable i convertir Ajuts IBIl'IBI en un impost més progressiu. A més a més, famílies monoparentals i aquelles que entre els seus membres comptin una persona amb una discapacitat reconeguda superior al 33%, tindran una consideració especial en la valoració per a la concessió de les ajudes.

El termini per presentar les sol·licituds s'inicia el 13 de maig i finalitza el 13 de juny de 2017. La documentació, models normalitzats i la convocatòria estan disponibles al web municipal www.arenysdemunt.cat, dins l’apartat subvencions. També està a disposició dels sol·licitants ajuda i assessorament personalitzat per tal de preparar les sol·licituds, ja sigui contactant per telèfon (93.793.79.80 / 93.793.77.10) o correu electrònic adreçat a tecnicgestio@ademunt.cat amb els tècnics de la regidoria de Benestar Social, amb la possibilitat de concretar hora individual d’atenció.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^