Notícies
Publicat el 12 de maig de 2017
Campanya prevenció mosquit tigre a la Sala d'Exposicions del 9 al 19 de maig
La prevenció és el millor mètode per al control d´aquest mosquit. El més important i efectiu és evitar la posta d´ous i el creixement de les seves larves aquàtiques, i eliminar tots els punts d´aigua on pot créixer.

Campanya mosquit tigreEl mes maig s’ha iniciat la campanya per a la prevenció de la propagació del mosquit tigre en el terme municipal d’Arenys de Munt. Es repartiran cartells, tríptics informatius i llibres, amb especial incidència sobre les escoles, per tal de conscienciar els nens i nenes de la importància de la prevenció. Enguany també es farà una campanya específica destinada al col.lectiu de la pagesia.

També està prevista una exposició que informarà i sensibilitzarà sobre les mesures preventives en el control del mosquit tigre, que estarà instal·lada a la Sala d'Exposicions del 9 al 19 d emaig.

La prevenció és el millor mètode per al control d’aquest mosquit. El més important i efectiu és evitar la posta d’ous i el creixement de les seves larves aquàtiques, i eliminar tots els punts d’aigua on pot créixer. L’aplicació d’insecticides sobre el mosquit adult no és un mètode eficaç per controlar-ne la plaga.

Per prevenir i evitar i curar les picades i per consultar totes les mesures de prevenció podeu consultar aquests enllaços

Cartell mosquit tigre

Fulletó mosquit tigre

Ban mosquit tigre

Prevenció escoles

Fulletó escoles

Prevenció cementiris

Fitxes mosquit tigre

Aplicaciò mòbil

Vídeo exposició mosquit tigre

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^