Notícies
Publicat el 12 de maig de 2017
Obertes les inscripcions pel Taller de Cuina Marroquina

Taller de cuinaLa Taula de Convivència d’Arenys de Munt és un projecte que va néixer amb l'objectiu d’enfortir la cohesió social a la vila d’Arenys de Munt i millorar la participació i la convivència integranta tots els vilatans i vilatanes a través de la dinamització d’activitats. Una de las propostes que es va acordar en aquesta Taula de Convivència s'ha convertit en el projecte "Receptes de Vida" amb la realització de Tallers de Cuina que faran un recorregut per 12 països. Un viatge de la mà de persones d’orígens diversos que ens portarà a endinsar-nos adiferents realitats  a través de les seves històries de vida.

Aquest recorregut gastronòmic i cultural va iniciar el passat mes d’abril amb els Tallers de cuina Argentina i Senegalesa. El passat 10 de maig va tenir lloc el darrer, destinat a la cuina Italiana. Un cop més, el nombre de persones inscrites va arribar al màxim aforament. Els plats elaborats, i degustats a la part final de l’activitat, van ser “Panzerotti” (crestescasolanes), amanidaGrika i Sporcamus (postre de pasta de full, crema i sucre glacé).Taller de cuina

Ara li toca el torn al quart Taller de Cuina, que girarà al voltant de la Cuina Marroquina. Ja estan obertes les inscripcions. El Taller tindrà lloc el proper dimecres 24 de maig de 18 a 21 h al Mercat Municipal d’Arenys de Munt.
Taller de cuina
Ès una activitat gratuïta, les places son limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció. Paral·lelament es busquen persones d’origen marroquí que visquin a Arenys de Munt per col·laborar en aquest Taller.

Per informació i inscripcions, us podeu adreçar a l'edifici Cotxeria, carrer Sant Pau 1, i o bé trucar al telèfon: 93 793 77 10 en horari de 9 a 14 hores.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^