Notícies
Publicat el 15 de maig de 2017
PROJECTE RADARS, anem obtenint dades significatives

Projecte RadarsDes del projecte Radars ens complau informar que ja tenim prou informació per reafirmar la importància del projecte al nostre poble; gràcies a un equip de voluntaris constituït per 11 persones, s'ha pogut avançar molt gràcies a la seva dedicació i afany de fer coses per la comunitat i el seu poble, per ajudar a detectar aquelles persones que requereixen ser ajudats per alternatives socials properes i reals. Podem dir: 16 persones amb les característiques radars s'han adherit com a usuàries al projecte; els establiments i comerços del poble s'estan adherint poc a poc, inicialment s'hi van adherir uns 15 comerços, i actualment tenim pendents que s'adhereixen una vintena més. La resposta per part dels establiments està sent positiva i molt entregada, poc a poc anem teixint la xarxa social que ens interessa crear a través del projecte.

A més, ja que fa més d'un mes que estem fent el Porta a Porta veïnal, a partir de la setmana vinent iniciem un dels serveis principals de Radars, el seguiment telefònic, una trucada periòdica que ens ajudarà a fer un seguiment de les persones usuàries i així estarem informats de la seva situació i poder proporcionar una complicitat amb les persones que pateixen llargues estones de soledat, així podem garantir la seva estabilitat emocional i social.

A finals de maig acabarà aquesta primera ronda de Porta a Porta veïnal i donarem pas a treballar amb les dades obtingudes i començar a sedimentar uns bons fonaments del servei, i poder garantir una cobertura real i coherent del projecte, donant resposta a les necessitats generades des de la seva arrencada. Això no vol dir que es pari, els voluntaris faran altres tasques importants, fer el seguiment telefònic i continuar amb el Porta a Porta Comercial.

Repetir la gran col·laboració del vilatans del poble d'Arenys de Munt amb el projecte, poc a poc anem creixent més socialment.

Si teniu interès en participar o voleu més informació, podeu escriure al correu: radars@arenysdemunt.cat o trucar al 937937982.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^