Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 15 de maig de 2017

Projecte RadarsDes del projecte Radars ens complau informar que ja tenim prou informaciˇ per reafirmar la importÓncia del projecte al nostre poble; grÓcies a un equip de voluntaris constitu´t per 11 persones, s'ha pogut avanšar molt grÓcies a la seva dedicaciˇ i afany de fer coses per la comunitat i el seu poble, per ajudar a detectar aquelles persones que requereixen ser ajudats per alternatives socials properes i reals. Podem dir: 16 persones amb les caracterÝstiques radars s'han adherit com a usuÓries al projecte; els establiments i comeršos del poble s'estan adherint poc a poc, inicialment s'hi van adherir uns 15 comeršos, i actualment tenim pendents que s'adhereixen una vintena mÚs. La resposta per part dels establiments estÓ sent positiva i molt entregada, poc a poc anem teixint la xarxa social que ens interessa crear a travÚs del projecte.

A mÚs, ja que fa mÚs d'un mes que estem fent el Porta a Porta ve´nal, a partir de la setmana vinent iniciem un dels serveis principals de Radars, el seguiment telef˛nic, una trucada peri˛dica que ens ajudarÓ a fer un seguiment de les persones usuÓries i aixÝ estarem informats de la seva situaciˇ i poder proporcionar una complicitat amb les persones que pateixen llargues estones de soledat, aixÝ podem garantir la seva estabilitat emocional i social.

A finals de maig acabarÓ aquesta primera ronda de Porta a Porta ve´nal i donarem pas a treballar amb les dades obtingudes i comenšar a sedimentar uns bons fonaments del servei, i poder garantir una cobertura real i coherent del projecte, donant resposta a les necessitats generades des de la seva arrencada. Aix˛ no vol dir que es pari, els voluntaris faran altres tasques importants, fer el seguiment telef˛nic i continuar amb el Porta a Porta Comercial.

Repetir la gran colĚlaboraciˇ del vilatans del poble d'Arenys de Munt amb el projecte, poc a poc anem creixent mÚs socialment.

Si teniu interŔs en participar o voleu mÚs informaciˇ, podeu escriure al correu: radars@arenysdemunt.cat o trucar al 937937982.