Notícies
Publicat el 15 de maig de 2017
Humana lliura a Arenys de Munt 15 bons d'ajuda per a persones amb pocs recursos econòmics
Els bons d'ajuda tenen un valor de 30 euros cadascun i es poden bescanviar a les botigues de roba de segona mà.Els veïns han dipositat més de cinc tones de tèxtil al primer trimestre als contenidors de roba que hi ha a la deixalleria.

Representants d'Humana amb la regidora de Benestar SocialDijous 11 de maig del 2017. Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha lliurat a l’Ajuntament d’Arenys de Munt 15 bons d’ajuda que permeten adquirir roba de segona mà a persones necessitades. Els vals lliurats tenen un valor de 30 euros cadascun i es poden bescanviar a qualsevol de les botigues d’Humana de Barcelona. Aquesta iniciativa permet que el Consistori canalitzi l’ajuda cap a famílies amb necessitats de vestimenta bàsica.Els bons d’ajuda s’emmarquen en el compromís de la Fundació de revertir a nivell local part dels recursos generats amb la gestió de la roba que donen els veïns. En aquest sentit, cal dir que Humana ha recollit 5.849 kg de tèxtil usat a Arenys de Munt al primer trimestre d’enguany, la qual cosa representa un augment del 30,6% respecte al mateix període de l’any anterior (4.479 kg).

Trobada amb Humana amb la regidora de Benestar SocialLa Fundació hi té instal·lats dos contenidors a la deixalleria on els ciutadans hi dipositen la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen i als quals se’ls hi pot donar una segona vida. És un servei gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus sòlids urbans.

A més dels dons d’ajuda, també hi ha lliurat roba de llar, concretament roba de llit: tres jocs de matrimoni i tres mantes per a un pis d’emergència social.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^