Notícies
Publicat el 18 de maig de 2017
Canvi en la ubicació i el dia del Club de Feina

Club de la feinaA partir del proper 6 de juny l'activitat del Club de Feina es trasllada al seu emplaçament original a l'Edifici Cotxeria situat a Carrer Sant Pau número 2. A partir d'aquesta data el dia de la setmana en que es realitzarà serà els dimarts, en el seu horari habitual de 9 a 13 hores.

Per tal de millorar la qualitat de les accions formatives en l'àmbit de la Informàtica i les accions de recerca activa en l'activitat del Club de Feina que organitza el Servei Local d'Ocupació, s'ha realitzat una inversió en la renovació de l'equipament informàtic de l'Edifici Cotxeria.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^