Notícies
Publicat el 22 de maig de 2017
Obert el període de sol·licituds per participar al projecte de la Brigada Jove 2017
Aquesta quarta edició tindrà dos torns, els mesos de juliol i agost amb 8 joves per cada torn. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 8 de juny

Brigada Joves 2017Del 20 de maig al 8 de juny s'obre el període de sol·licituds per participar al projecte de la Brigada Jove 2017.  Aquest projecte pretén promocionar la inserció i la capacitació laboral de les persones joves d'entre 16 i 18 anys. Es podran presentar les sol·licituds a l’OAV de dilluns a divendres de dos quarts de nou  del matí a dos quarts de tres de  la tarda. I dimarts i dijous de dos quarts de cinc a set de la tarda.

Cartell Brigada Joves 2017

Les instàncies dels i les joves que aspirin a ocupar un dels llocs hauran d’anar acompanyades de la següent documentació:

- Full de sol·licitud de participació al projecte degudament complimentat en el qual es podrà triar el mes en el que sol·licita el treball (s'ha de demanar a l'Ajuntament d’Arenys de Munt, Oficina d'Atenció de la Vila).

- Fotocòpia  del DNI del sol·licitant. Si és menor d'edat també cal fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor.

- En el cas de nacionals membres d'altres estats de la Unió Europea o d'aquells estats en què sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors: fotocòpia compulsada del document que acrediti la seva nacionalitat.

- Declaració jurada de no trobar-se en cap causa d'incapacitat incompatible amb les funcions a desenvolupar (s'ha de demanar a l'Ajuntament d'Arenys de Munt, Oficina d'Atenció de la Vila).

- Acreditar tres anys d'escolarització secundària a Catalunya (es pot demanar a secretaria de l'Institut).- Document que acrediti l'afiliació a la Seguretat Social (es pot demanar a l'Oficina Integral de la Seguretat Social de Mataró, carrer Jaume Balmes, 34, 08301, Mataró, 937556712

Aquest serà el quart any consecutiu que es duu a terme el projecte al municipi. Enguany també es faran dos torns, el primer durant el mes de juliol i el segon durant el mes d'agost. A cada torn hi participaran 8 joves que es triaran en forma de sorteig d'entre totes les sol·licituds.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^