Notícies
Publicat el 22 de maig de 2017
CE Arenys de Munt ascendeix a l´OK Lliga
CE Arenys de Munt ha assolit l´ascens després de vèncer a la darrera jornada de la 1a Divisió al Palafrugell 0 a 2

CE Arenys de Munt, ascens a l'OK LligaAquest dissabte s'ha posat punt i final a la 1a Divisió Nacional de hoquei patins amb l'ascens del CE Arenys de Munt a l'OK Lliga, un merescut colofó després d'una temporada molt treballada i guanyant a la darrera jornada davant el CH Palafrugell 0 a 2, qui ja tenia assegurat el passi a l’OK Lliga.

Així doncs el Palafrugell, l'Asturhockey i l'Arenys de Munt jugaran l’OK Lliga la propera temporada. Una fita històrica aconseguida per una magnífica combinació de jugadors, il·lustres veterans amb magnífics joves, encapçalats per en Marc Comalat, en una arriscada aposta de la direcció tècnica del Club que no ha pogut sortir millor. Un somni fet realitat!

Felicitats a tot l'equip i cos tècnic!

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^