Notícies
Publicat el 22 de maig de 2017
Cap de setmana de somni per a l´esport d'Arenys de Munt

Mireia Martínez i Aleix Bou es proclamaven campions d'Espanya de la categoria infantilL'arribada a París dels valents del Club Ciclista Arenys de Munt només ha estat el començament d'un cap de setmana històric.

Dissabte 20 de maig, la parella de patinatge artístic formada per Mireia Martínez i Aleix Bou es proclamaven campions d'Espanya de la categoria infantil, en el campionat d'Espanya que es va disputar a Sant Vicenç de Montalt. I diumenge la cirereta del pastís, l'Arenys de Munt aconsegueix l'ascens a l'OK Lliga després de 20 anys, amb la victòria contra el Palafugell en la darrera jornada i la derrota del Sant Cugat a la pista de l’Alpicat Lleida. Així doncs el Palafrugell, l'Asturhockey i l'Arenys de Munt jugaran a l'OK Lliga la propera temporada.

CE Arenys de Munt a l'OK Lliga El Club ciclista Arenys de Munt arriben a París

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^