Notícies
Publicat el 23 de maig de 2017
Arenys de Munt col·labora en l'organització de l'IRONMAN 70.3

Voluntaris d'Arenys de Munt a l'IRONMAN 70.3Aquest passat diumenge, 20 voluntaris d'Arenys de Munt han col·laborat en l'organització de l'IRONMAN 70.3 Barcelona, consolidant així la implicació d’Arenys de Munt amb la cursa, concretament en el cordó d'entrada i sortida de la prova de natació.

Els més de 2.500 atletes han pogut gaudir de la prova que comença i acaba a Calella, primer amb la natació, tot seguit els 90 km en bicicleta per les carreteres interiors, entre les que hi ha la Carretera Sant Celoni, travessant així Arenys de Munt, i per finalitzar els 21.1 km de la cursa a peu, que discorre prop de la costa fent el gir a Pineda de Mar.

L'IRONMAN 70.3 Barcelona ofereix 30 places classificatòries per al Campionat del Món d'IRONMAN 70.3.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^