Notícies
Publicat el 23 de maig de 2017
Propera licitació de la gestió del bar de la pista municipal durant el període d'estiu
El dia 26 de maig s'obre el termini per a la presentació d'ofertes

A partir del dia 26 de maig podran presentar les seves propostes les persones o empreses interessades a fer-se càrrec de la guingueta de l’Escola Sant Martí durant les vacances d’estiu de l’escola. El període d'explotació s'iniciarà el dia següent al tancament de l’escola i fins al dia abans de la tornada de vacances. El plec administratiu es podrà trobar al web municipal a partir del dia 25 de maig, així que es publiqui al Diari Oficial. La persona o empresa que guanyi el concurs es farà càrrec de la guingueta durant aquests mesos d’estiu, i com a contraprestació s'haurà de fer càrrec de la neteja de la pista i el seu entorn, incidint en els vestidors i graderies a més, durant el Torneig d’Estiu de Futbol Sala. L’adjudicació serà per un període de dos anys i hi podrà participar tothom que compleixi les condicions tècniques necessàries per contractar amb l’administració, condicions que es trobaran al plec.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^