Notícies
Publicat el 25 de maig de 2017
Júlia Charles, seleccionada amb Catalunya per disputar el campionat d'Espanya de seleccions territorials

Júlia CharlesLa jugadora del base femení del Futbol Sala Arenys de Munt, Júlia Charles Casanovas, forma part de la llista definitiva de 12 jugadores de la Selecció Catalana Infantil femenina que aquesta setmana disputaran la fase única del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials Infantil Femení. La gran temporada que la Júlia ha realitzat amb els equips del nostre club no ha passat desapercebuda per les seleccionadores catalanes que han comptat amb ella des de la primera convocatòria.

Combinant els equips Base i Cadet-Juvenil femenins, ha aconseguit un total de 16 i 12 gols a les respectives categories, on ha sigut una de les jugadores més destacades.Després d'onze sessions preparatòries i les jornades de convivència organitzades a Berga, l'equip es troba en un gran moment de forma i preparat per intentar conquerir el Campionat d'Espanya tal i com afirmava la seleccionadora catalana, Lorena Fàbregas: "Som ambicioses i somiem amb guanyar el Campionat d'Espanya"

La competició es desenvoluparà del 24 al 26 de maig en quatre pavellons tarragonins, un a Torredembarra, l’altre a El Vendrell i dos més a Salou. La selecció catalana ha quedat enquadrada al grup A, juntament amb Castilla la Mancha i Madrid i debutarà aquest dimecres 24 de Maig a les 20h.

Els grups han quedat definits de la següent manera:

  • GRUP A: Catalunya, Madrid i Castella-La Manxa.
  • GRUP B: Regió de Múrcia, Andalusia i Melilla.
  • GRUP C: Cantàbria, La Rioja, Ceuta.
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^