Notícies
Publicat el 25 de maig de 2017
Inauguració de l'Espai Racó de la Pau a Sant Martí del Montnegre

Inauguració de l'Espai Racó de la pau Martí del MontenegreEl proper dissabte, 27 de maig, s'inaugurarà a Sant Martí del Montnegre l'Espai "Racó de la Pau" reconstruït per l'entitat d'Amics de Santa Maria després que fos malmès per un acte vandàlic. El monument de sant Francesc d'Assis serà inaugurat pel bisbe de Terrassa, monsenyor Àngel Saiz, després de la missa solemne que se celebrarà a les 11 del matí.

Aquest acte comptarà també amb un concert en petit format de la mezzosoprano arenyenca Rosa Maria Campasol i la coral Sant Pol Canta, i parlaments de Fra Jacint Durant, l'escultora de l'obra Montserrat Garcia, l'alcalde d'Arenys de Munt, Joan Rabasseda i l'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu.

L'entitat Amics de Santa Maria, encapçalada pel calellenc Francesc Vivas, va impulsar la reconstrucció de l'ermita de Santa Maria del Montnegre i va iniciar el projecte per  recuperar l'esplendor del racó de la pau  després que a l'estiu de 2014 es va produir l'acte vandàlic que va destrossar el pedestal i el robatori de la imatge del sant,  segurament pensant-se que tenia més valor econòmic que el que realment tenia.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^