Notícies
Publicat el 29 de maig de 2017
Avui comença a treballar la nova maquina escombradora
Amb la incorporació de la nova màquina escombradora es reforça el servei de neteja dels carrers d'Arenys de Munt

Escombradora Dulevo 2000Amb aquesta nova escombradora, junt amb una segona de gran capacitat, s'espera una notable millora del servei de neteja de carrers. L'obsolescència del maquina actual limitava el nivell de resposta de la brigada de neteja.  La nova maquina, Dulevo model 2000, substitueix l'actual, que ha arribat al final de la seva vida útil després de mes d'onze anys de servei.

Per a millorar el seguiment del servei de neteja de les vies públiques, està previst que properament es publiqui a la pagina web el pla de neteja i plànol de recorregut de carrers, compromís adquirit en el pla d'actuació municipal.

Nova màquina per al servei de neteja municipalLa nova màquina de neteja va ser lliurada el passat 25 de maig per part de l'empresa guanyadora, després d'un llarg procés de licitació.

Entre altres millores respecte a l'anterior, aquesta disposa de llança de neteja a pressió, tub d'aspiració de detrits i reixes i càmera de visió de treball. A més, el motor amb el que va equipada compleix la normativa europea de gasos ECO6.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^