Notícies
Publicat l'1 de juny de 2017
Gimcana digital en família organitzada per l'Escola de Família

Escola de famníliaL'Escola de Família d'Arenys de Munt organitza una Gimcana digital en família, com a activitat de cloenda de curs, que tindrà lloc el proper diumenge 18 de juny a partir de les 10 del matí.

El punt de partida de la Gimcana serà a la Plaça de l'Església i es faran un seguit de proves, algunes més típiques d'una gimcana tradicional i d'altres on s'hauran de fer servir les noves tecnologies. En finalitzar, hi haurà xocolatada per tothom i premis per al grup finalista. Les proves estan creades per alumnes de 1er d'ESO de l'Institut Domènec Perramon, que han col·laborat en el procés amb molta il·lusió.

L'activitat és gratuïta i adreçada a totes les famílies que vulguin participar. Recordeu venir amb un Smartphone i portar les bateries carregades!

Per participar, cal un equip format mínim per 1 persona adulta i 1 infant. Per a inscriure's, només cal enviar-nos un correu electrònic amb els vostres noms a: escoladefamilia@arenysdemunt.cat. També us podeu inscriure escanejant el codi QR que apareix en el cartell.


Gimcana digital en família

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^