Notícies
Publicat el 9 de juny de 2017
Convocatòria per al Consell d'Urbanisme i de la Riera per al proper dimarts 13 de juny
En el Consell d'Urbanisme es parlarà de les obres a l'espai públic, el projecte d'arranjament dels escocells i el projecte d'urbanització de la riera, entre altres

Consell d'Urbanisme 13-06-2017El dimarts 13 de juny de març, a les 7 del vespre, se celebrarà a la Sala Municipal el segon Consell d'Urbanisme i de la Riera de l'any 2017. Els principals temes que es tractaran en aquest consell són els relacionats amb les obres a l’espai públic, amb el Pla Especial i Catàleg del Patrimoni Històric Arquitectònic i Ambiental, amb la canalització de la riera, amb el projecte per als escocells del tram de riera urbanitzat i amb el projecte d'urbanització de la riera des del rial Belsollell fins a prop del pont.

Els membres del Consell d’Urbanisme van rebre la convocatòria el passat dia 5 de juny, juntament amb l'acta del consell  anterior celebrat el dia 14 de març de 2017. Des del govern municipal es convida a tots els arenyencs i arenyenques interessats en conèixer de primera mà els temes que figuren a l’ordre del dia a participar-hi, especialment en aquesta ocasió en la que els assistents podran votar opcions relacionades amb la transformació dels escocells del tram Francesc Macià i Eixample.

Durant els mesos de desembre de 2016 i gener de 2017 es va realitzar la primera fase del procés participatiu pels escocells de la Riera, en el que van votar 162 vilatans i en el que la idea de “Terrassa pública” va ser la més votada. En el proper consell, els participants podran votar per concretar el projecte executiu de la reforma dels escocells.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^