Ajuntament d'Arenys de Munt
Diumenge, 3 de setembre de 2017
2/4 de 8 tarda

Cartell Maria del Mar Bonet (nou)El diumenge 3 de setembre a 2/4 de 8 del vespre, al Castell Jalpí i dins del XIII Cicle de Música Mediterrània, tindrà lloc el concert de Maria del Mar Bonet, "50 anys d’escenaris".

El preu d’aquest concert és de 12 euros i les entrades estan a la venda a l’OAV de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, a la papereria Can Pujadas d’Arenys de Munt i a la llibreria El Setciències d’Arenys de Mar, i el mateix dia del concert.

Maria del Mar Bonet fa cinquanta anys que és als escenaris, que forma part de la nostra particular banda sonora, que és present en les nostres lluites personals, polítiques i sentimentals, que il·lustra instants quotidians que són indestriables de la seva música i de la seva veu. Defugint d’actituds nostàlgiques i autocomplaences, gaudint el present i pensant en el futur,  convé aprofitar intel·ligentment les oportunitats que lliura la vida. El concert del dia 6 d'agost és una ocasió per gaudir d’una veu que es manté plenament en forma després de cinquanta anys d’escenaris.

Horari OAV: de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a les 3 de la tarda.

El concert està organitzat pels ajuntaments d’Arenys de Munt i d’Arenys de Mar, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Lloc: Castell Jalpí
Ho organitza: Ajuntaments d'Arenys de Munt i Arenys de Mar
Preu: 12 €
Tipus d'acte: Música